Анонс заходу з нагоди відзначення Міжнародного дня Білої тростини

З нагоди  відзначення  Міжнародного  дня  Білої тростини та 85-річчя створення організації, Львівська обласна організація Всеукраїнської організації інвалідів “Українське товариство сліпих” (ГО ЛОО УТОС) проводитиме інклюзивно-інтерактивний захід ”Життя на дотик на якому присутні матимуть змогу  ближче познайомитися з життям незрячих. На різних  локаціях  наочно буде продемонстровано як незрячи працюють з різноманітними гаджетами, пишуть та читають шрифтом Брайля, займаються рукоділлям та кулінарією, проводять дозвілля та інше.

При бажанні  гості можуть бути не тільки спостерігачами, але і активними учасниками цього дійства. Бажаючи матимуть змогу ознайомитися з експонатами музею тифлотехніки ”Речі, які змінили світ незрячих”  та виставки творчих робіт членів  організації.

Захід буде проведений на базі спецбібліотеки ім.Т.Г.Шевченка  ГО ЛОО УТОС 14 жовтня 2024 р. з 11.00год. до 15.00 год. (м. Львів, вул. Січових Стрільців, 5) і має на меті привернути увагу представників владних структур та громадськості до проблем осіб з порушенням зору та громадських об’єднань, які спрямовують свою діяльність на підтримку  осіб з інвалідністю за зором.

Будемо раді бачити  Вас серед учасників заходу.
Любов Кукуруза, голова Львівської обласної організації УТОС