Про відзначення Дня Незалежності України та про катання на катамаранах на Хмельниччині

22 серпня 2023 року в Шепетівській ТПО УТОС Хмельницької обласної організації УТОС відбувся захід присвячений Дню Прапора України та Дня Незалежності України. На захід були запрошені представники місцевої влади та благодійники.
Аматорський хор “Пролісок” Шепетівської ТПО УТОС під керівництвом Михайла Штогріна заспівали українських пісень, члени організації читали патріотичні вірші. Голова правління Шепетівської ТПО УТОС, Алла Шестопал подякувала усім членам організації за їх стійкість та витримку, благодійникам та владі за підтримку Товариства.
Благодійниками було надано 50 продуктових наборів які були роздані членам товариства. Також хочемо подякувати благодійниці Лілії за смачну випічку для членів УТОС.
Дякуємо захисникам за можливість збиратися та жити💙💛

Катання на катамаранах

Всі ми знаємо, як спорт та рух важливий для якісного життя… А коли це ще й у гарній компанії однодумців – взагалі відпочинок.
Члени Хмельницької ТПО УТОС мають чудову традицію, влітку кататися на катамаранах по Південному Бузі. Так і 23 серпня, теплого серпневого ранку близько 30 членів Хмельницької ТПО УТОС зібралися в парку ім.Чекмана біля катамаранів. Їх чекала захоплива прогулянка Південним Бугом та спілкування. Свіже повітря, ніжне сонце та прохолодна вода – всі отримали гарні спогади про цей день.
Правління ТПО УТОС висловлює глибоку вдячність керівнику бази прокату катамаранів “Аврора” Матвійчуку Володимиру Анатолійовичу за надану можливість сімейного відпочинку.Також ми щиро вдячні касирці Людмилі за уважне ставлення до людей з порушеннями зору.

Ірина Калюжна