Вінницька обласна організація УТОС інформує про свою роботу у липні

Липень: час літньої спеки, свіжих ягід і овочів та відпочинку біля водойм. Саме так можна було б сказати в мирні часи. Але зараз в Україні йде повномасштабна війна і Вінницька обласна організація УТОС та її підрозділи не збавляють ритму в роботі. Протягом липня у всіх ТПО області пройшли засідання правлінь, на яких розглядались питання поточної роботи, підведено підсумки роботи за попереднє півріччя. Було прийнято в члени УТОС 6 осіб, вибуло – 2 з причин смерті.

11 липня відбулася конференція виробничої первинної організації ПОГ «Вінницьке ТПО УТОС», на якій було прийняте звернення до обласного правління УТОС щодо клопотання перед Президією ЦП УТОС розформування організації та входження її членів до Вінницької ТПО УТОС.

19 липня  було організовано зустріч колективу Барського УТОСу з народним депутатом України  Борзовою І. Н.  у клубі ПОГ Барського  УВП  УТОС. Пані Ірина поцікавилася роботою підприємства та функціонуванням первинної організації. Під час зустрічі  було роздано  УТОСівцям 160 продуктових наборів та 160 наборів засобів  особистої гігієни. У липні на місцевому рівні було проведено декілька культурно-спортивних заходів.

8 липня, на запрошення місцевого аматорського дуету «Сузір’я», колектив ПОГ «Вінницьке УВП УТОС» відвідав з концертною програмою село Широка Гребля Самгородоцької територіальної громади, що на Вінниччині. На захід також було запрошено незрячу поетесу, нашу землячку, Людмилу Дворніцьку.

В концертній програмі прозвучали патріотичні та ліричні твори, а учасниця дуету «Сузір’я» Ольга Балицька спробувала заспівати з вінничанками. Гостей ригостили справжньою українською юшкою та смачними варениками.

Вінницька ОО УТОС тісно співпрацює з обласним реабілітаційним центром «Поділля». 26 липня у цьому закладі відбулася визначна подія: закінчилися 9-місячні курси для осіб з інвалідністю по підготовці спеціалістів з комп’ютерного набору.

Серед цьогорічних випускників були і члени нашої організації. Імпровізовану концертну програму представив колектив художньої самодіяльності ПОГ «Вінницьке УВП УТОС».

16  липня  –  у клубі ПОГ Барського  УВП  УТОС  відбулися командні змагання з шахів  Барської  ТГ , у яких команда  УТОСу  посіла І місце і нагороджена кубком та призами.

16 липня у клубі Барського УВП УТОС традиційно відбулися командні змагання з шахів Барської територіальної громади. Команда УТОСу під керівництвом досвідченого шахіста, голови правління Барської ТПО УТОС Анатолія Кобиля впевнено посіла перше місце та отримала кубок громади та цінні призи.

Організація вже починає підготовку до відзначення Дня незалежності України та інших заходів, що стосуються УТОСу.

Голова правління  Вінницької ОО УТОС, В.В. Зелінський