В рамках Програми «Соціальне партнерство» й за умовами Проекту «УТОС – наш другий дім» в Київській ТПО №3 УТОС проведено тифлоконкурс

Чудовий тифлоконкурс провели цьогоріч 15 вересня в Київській ТПО №3 УТОС в рамках Програми «Соціальне партнерство» й за умовами Проекту «УТОС – наш другий дім».

Дотримуючись всіх правил безпеки, в 1 турі взяли участь 3 команди по 5 осіб.

Команда №4 “Червоні”:

Варвара Карпенко, Ліана Соломко, В’ячеслав Шульгін, Галина Лук’яненко, Марія Лазнюк.

Команда №3 “Жовті”:

Микола Медовий, Микола Озар, Олександр Азовський, Михайло Козак, Інна Козак.

Команда №2 «Сині»:

Віктор Козак, Ольга Дончук, Анатолій Сухобок, Юрій Кузьменко, Вікторія Калько.

Перші два конкурси “Визначення ваги предмета (шахова дошка)” і “Визначення висоти предмета (ходунки)” пройшли дуже весело. Кожна команда визначала вагу й довжину своїм способом. Найбільш точно визначили вагу й довжину Команда №4 “Червоні” і Команда №2 «Сині».

Дуже цікавим виявився конкурс “Розумова розминка”. Команди по черзі відповідали на поставлені питання. З незначною перевагою перемогла команда “Червоні”.

А у конкурсі “Музична вікторина” довелося пригадати вітчизняні фільми, в яких звучали запропоновані мелодії. Доводилося просити допомоги у вболівальників, які з успіхом «підказували».

Улюблений конкурс “Несподівана знахідка” пройшов дуже весело. На статиста в різних місцях зачіпляли 7 прищіпок, які необхідно наосліп зняти якнайшвидше. Всі учасники повеселилися від душі!

Дуже цікавим виявився конкурс «Ведмежатник». Потрібно було 1 учаснику команди наосліп  якнайшвидше відімкнути замо́к, скориставшись зв’язкою ключів. Найкращий результат показав В’ячеслав Шульгін, він відімкнув замо́к за 6! секунд.

Журі попрацювало й оголосило результати тифлоконкурсу: перемогли команда №4 “Червоні” і команда №3 «Жовті» з однаковою кількістю балів – по 93. А команда №2 «Сині» набрала 87 балів.

Вітаємо переможців!

Але переможених в тифлоконкурсі не було, через те, що всі учасники отримали подарункові набори, масу вражень і задоволення!

До наступних зустрічей!

учасники жовтої команди