День Незалежності у Хмельницькому

Україна – єдина, красива, сильна і незалежна!
Щороку, наприкінці літа, в Хмельницькій ТПО УТОС проходять заходи по відзначенню головного державного свята – Дня Незалежності України.
Не такою ми собі уявляли 31 річницю … російський агресор прийшов, щоб знищити нашу незалежність, державу й українців.
Та Україна відважно б’ється за свою землю і свою волю!
У клубі УТОСу зібралися патріоти своєї Батьківщини, щоб в першу чергу вшанувати пам’ять Героїв, які віддали своє життя захищаючи рідну Україну, а також подякувати нашим захисникам ЗСУ.
Розпочала захід голова ХТПО Надія Василівна Крищук. Ведуча Валентина Олександрівна Фоменко зуміла зацікавити присутніх невідомими фактами та історією нашої України.  Любов до Батьківщини прозвучала у поезії, яку прочитали Анна Найдук, Надія Крищук та Клавдія Фастишевська. А патріотичні пісні у виконанні Валентини Фоменко і Віктора Волошина та тематичний гумор Віктора Волошина не залишили байдужими жодного із присутніх. Декілька пісень виконували всі присутні у залі. Це було неперевершено!
На заході виступив Геннадій Миколайович Тукачов, голова ветеранської організації. Він не тільки розповів про те, як вони разом з волонтерами допомагають нашим захисникам, але і прочитав свою поезію.
Присутні у залі мали можливість розповісти, як вони люблять свою Вітчизну і як вони переживають за долю нашого героїчного народу.
Ми все подолаємо, як би складно не було.  Ми переможемо! Вірте в ЗСУ !
правління Хмельницької обласної організації УТОС