День першокласника у Львівській обласній організації УТОС

При спілкуванні з юнками та юнаками, батьки яких є членами Львівської обласної організації УТОС, вони згадують про різноманітні активності, які проводились для них в УТОСі і серед іншого обов’язково про свято першокласника. Це є одним з мотиваторів який спонукає нас і надалі працювати в цьому напрямку.
Нажаль війна накладає свій відбиток на все і навіть на дитячі свята. Діти на рівні з батьками перебувають в стресовій ситуації і дуже доречною була присутність на святі психологи з Triangle Génération Humanitaire п. Алли Николюк під керівництвом якої діти самостійно виготовляли антистресові іграшки.
Відкрив сьогоднішній наш захід член нашої організації отець Олег спільною молитвою і в дуже доступній ігровій формі розповів дітям  про Бога та його місце в житті людини.
А яке свято без подарунків. Були звичайно і подарунки і до цього долучилось багато людей та організацій. Вже котрий рік поспіль до акції « Допоможи зібрати першокласника в школу» долучаються: мережа магазинів “Монако” (Наталія та Юлія Русин), магазину канцтоварів Binder Shop (приватний підприємець Назар Химич) та Львівській обласній організації Червоного Хреста України (керівник Іван Семерак) за надані канцелярські товари та фірмі Левітрейд, продукти з Європи (Taras Rudyy) які ощасливили дітей різноманітними смаколиками.
Безмежна вдячність всім хто долучився до чудового дитячого свята.
Любов Кукуза