Дніпропетровська обласна організація УТОС інформує про надану допомогу для членів Товариства

У листопаді, напередодні Міжнародного дня осіб з інвалідністю продовжилась співпраця з багатьма організаціями для отримання гуманітарної допомоги членами первинних організацій м. Дніпра та Дніпропетровської області.
В Дніпропетровській ТПО для членів УТОС підготовлені  продуктові набори від Церкви “Благая весть”, одержані цукор від ДОБФ “Благословення”, цукор, гречка та вівсяні пластівці від ЧП “Муха”, продукція від Комбінату харчових концентратів, від керівника-координатора України та Європи “Об’єднання за дотримання прав людини” Терехової О.В. та благодійного фонду “ADRA” одержано 5 коробок гуманітарної допомоги та 10 наборів від Фундації Дома Рональда МакДональда в Україні, Управлінням соціального захисту населення підготовлена матеріальна допомога для 40 членів УТОС в сумі по 2000 гривні кожному.
В Нікопольській ТПО члени УТОС одержали від БФ 47 продуктових наборів та 22 продуктових набори від Червоного Хреста. В Краматорській ТВПО 20 членів УТОС також отримали продуктові набори від БФ “Ялена”.
В Покровській ТПО 15 членів УТОС також отримали продуктові набори до Міжнародного дня осіб з інвалідністю. В м. Покровськ разом з адміністрацією ТЦ “Бульвар” була влаштована зустріч мера міста з Товариством сліпих, де було вирішено безліч повсякденних питань. Членам УТОС БФ “Святість материнства” до Міжнародного дня осіб з інвалідністю були виділені продуктові набори, також 5 членів УТОС отримали мультіварки.
На підприємстві ДУВО “ЛУЧ” УТОС працівники продовжують отримувати гарячі обіди та гуманітарну допомогу, на ДУВП УТОС члени організації отримують продуктові набори.
Особи з інвалідністю по зору дуже вдячні всім небайдужим людям за турботу до них в такий важкий час.
Три рази на тиждень працює бібліотека, постійно в телефонному режимі ведеться інформування, консультування, допомога в написанні, оформленні заяв та інших  документів, моральна підтримка всіх членів УТОС, хто її потребує, продовжується допомога в евакуюванні.
Проводяться наради активу на платформі ZOOM, робота в налаштуванні телефонів,  допомога та навчання в їх користуванні та багато іншого.
Василь Горбенко, голова Дніпропетровської ОО УТОС