Допомога в переселенні до Закарпатської області

В даний важкий час, в час війни, в час страждань та в час коли люди вимушені покидати свій дім по причині небезпеки перебування чи наслідок втрати житла, єдність та згуртованість, людяність і розуміння мають бути присутні в нашому повсякденному житті. Особливо потребують уваги люди з інвалідністю.

Нещодавно до нас звернулись волонтери з проханням допомогти з поселенням вимушених переселенців з міста Рубіжного, в якому проводять активні воєнні дії. Родина з трьох людей, один з яких є тотально незрячим та дитина з порушенням зору. Дана родина провела в бомбосховищі близько десяти днів, після чого евакуювались до Закарпатської області. В наслідок пережитих подій по приїзді в чоловіка стався інфаркт і його було направлено в місцевий кардіоцентр. В подальшому будемо їм допомагати в відновленні документів оскільки вони не встигли зібратись. На даний момент родина з Рубіжного проживає в гуртожитку Ужгородського національного університету, в комфортних умовах та під наглядом волонтерів. Велика подяка волонтерам в лиці Маряни Лешко, Дениса Сухотіна та представника УжНУ Сергія Соловйова.

Таких історій, таких сімей тисячі, кожна родина потребує допомоги та розуміння. Надаю контакти Закарпатської обласної організації УТОС для звернення всіх потребуючих людей, особливо членів УТОС, людей з порушеням зору.

Закарпатська обласна організація УТОС

М.Ужгород, вул. Мукачівська, 20

Тел..: 099-635-23-56

Голова організації: Туряниця Сергій

Первинні організації УТОС у Закарпатській області:

Ужгородська ТПО УТОС

88000, м. Ужгород, вул. Мукачівська, 18;
голова правління – Реміцкі Іван Іванович.

Мукачівська ТПО УТОС

89600, м. Мукачево, вул. Свалявська 62а.

Голова правління – Ільтьо Вікторія Томашівна.

Хустська ТПО УТОС

90400, м. Хуст, вул. А. Волошина, 48

Голова правління – Росоха Наталія Юріївна.

Міжгірська ТПО УТОС

90000,смт. Міжгір’я, вул.  Шевченка, 79

Голова правління – Ковач Ганна Гнатівна.

Мукачівська ВПО УТОС

89600, м. Мукачево, вул. Свалявська 62/а.

Голова правління –Богуш Бейло Бейлович.

 

Голова Закарпатської обласної організації, Туряниця Сергій