До дня людей з інвалідністю надані соціально продуктові набори від фонду *Сім’я Христа*

День, присвячений зверненню уваги проблематиці людей з інвалідністю несе в собі позив до розуміння суспільство, що навколо них є люди які потребують особливої уваги та ставлення. Перебування в соціумі людей з особливими потребами, їх адаптація, працевлаштування, інформування та всебічна підтримка являється ознакою розвинутої соціальної сфери та державності. Цей день не є днем святкуванням для людей з інвалідністю, а саме звернення уваги на їх присутність.

Інвалідність по зору являється однією з найбільш важких нозологій і є причиною маломобільності та складності в пошуку роботи, адаптації в суспільстві, що веде до скрутного матеріального становища. Вже вкотре благодійний фонд *Сім’я Христа* надає ГО УТОС Закарпаття допомогу в вигляді соціально-продуктових наборів. Було надано 50 таких наборів, в складі яких знаходилась різноманітна продукція, а саме продукти харчування, гігієнічні та миючі засоби. Даний Фонд завжди відкликається на запит нашої організації, і також багатьом  іншим, особливо нашому ЗСУ завдячуючи яким ми зберігаємо віру в гарне майбутнє та відродження нашої Батьківщини.

Надання даної допомоги являється не тільки матеріальним благом, але і проявом уваги до людей, які являються в скрутному становищі. Особливо в період прийдешніх свят це відчувається по справжньому приємно. Велика подяка даному Фонду в лиці Катерини та Рудольфа, їхній крутій компанії волонтерів!

Сергій Туряниця, голова Закарпатської ОО УТОС