Закарпатська обласна організація УТОС про активний спосіб життя

В кінці липня була організована і проведена цікава екскурсія в Ужгородський музей «Старе село», який знаходиться під відкритим небом. Його було засновано в черні 1970 р. У музеї можна побачити житлові будинки побудовані у 18-20 ст. У закарпатських інтер’єрах, які в музеї відтворюють побут закарпатців, безліч цікавих експонатів, це старовинне домашнє начиння, всілякі вироби народних умільців, знаряддя праці. Музей «Старе село» в Ужгороді зачаровує кожного хто побував тут хоча б раз в житті, адже переносить в минуле дивного краю. Завдяки адміністрації музею, для членів УТОС, було безкоштовно організовано цікаву екскурсію територією музею, за це наші інваліди висловлюють щиру подяку.

Закарпатська обласна організація УТОС не один рік співпрацює з БФ «Співчуття» директором якого є Когутка С.І. Завдяки цій чуйній людині було виділено допомогу (у вигляді 100 кг) макаронних виробів до Дня державності та надано членам УТОС. Тож дякуємо за допомогу, яка в такий важкий час дуже необхідна.

В період військової агресії людям необхідно фізично і психологічно відпочивати, тому було прийнято рішення провести оздоровчий захід в термальних водах  для оздоровлення та відновлення життєвих сил. До цього заходу були залучені член УТОС, як місцеві так і внутрішньо переміщені особи з гарячих точок сходу України. Відвідування термального басейну було надано безкоштовно за домовленістю з адміністрацією оздоровчого комплексу.

Інформацію підготувала та надала інструктор Закарпатської обласної організації УТОС Шпонтак М.В.