Заходи Ніжинської та Прилуцької організацій Українського товариства сліпих

31 березня Прилуцька територіальна первинна організація УТОС дружно  відзначила Всесвітній день сміху.
Голова первинки Ніна Самусенко  запросила до участі в заході Заслуженого працівника культури України, керівника народного театру “Рампа” МБК Анатолія Кизима й артистів очолюваного ним колективу. Акторська майстерність гостей змусила сміятися навіть найсуворіших. Кожен виступ супроводжувався гучними оплесками зали.
Не пасли задніх й утосівські аматори. Пісні та гуморески у їхньому виконанні теж удостоїлися вигуків “Браво!”. Було весело й цікаво. Тож не зчулися, як збігло півтори години. Сміхотерапія, що є офіційно визнаним реабілітаційним  засобом,  спрацювала на “відмінно”. Свято гумору сподобалося всім без винятку глядачам. Про це говорили під час традиційного чаювання, яким і завершився захід.
12 квітня  до Ніжинської ТВПО УТОС  завітали працівники Благодійного фонду «Карітас Чернігів» із гуманітарною допомого. Зваживши на запрошення та поспілкувались з нашими людьми – особами з інвалідністю по зору першої та другої групи,  продуктові набори були доставлені до Ніжинської організації  УТОС і видані членам організації, за що ми дуже вдячні  фонду «Карітас Чернігів», особисто  отцю Роману настоятелю парафії святих Володимира та Ольги Греко-Катольцької Церкви.
Голова правління Чернігівської обласної організації УТОС, Максим Гоцало