Заходи Чернігівських обласної, територіально первинної організацій та Прилуцької ТПО УТОС

06 червня 2023 року Чернігівська обласна організація Українського товариства сліпих спільно з Чернігівською ТПО УТОС провели захід до 90-то річчя з дня заснування Українського товариства сліпих.
Під час урочистостей головою обласної організації були відзначені почесними грамотами та грамотами члени товариства, ветерани УТОС які одні з перших були працівниками Чернігівського УВП та члени УТОС які зробили вагомий внесок в розвиток підприємства та організації.
Доєдналася ло привітання секретар Чернігівської міської ради Хольченкова Наталія Миколаївна, привітала членів УТОС з ювілеєм, побажала присутнім міцного здоров я та миру в країні, розвитку організації та подарувала генератор для обласної організації у разу тривалої відсіності електроенергії.
Після урочистих привітань відбувся святковий концерт організований власною художньою самодіяльністю, а також всі присутні отримали невеликі солодкі подарунки.
У Прилуцький  ТПО УТОС  відбулися  урочистості  з нагоди  90-річчя Українського товариства сліпих. В заході  взяли участь  представники  військової  адміністрації,  міської  та районної ради, соціального захисту, депутати, громадські діячі, духовенство.Найактивніші члени  організації були  відзначені грамота ми, подяками та матеріальною допомогою. Святковий концерт  відбувся за участі  художньої самодіяльності УТОС. По закінченні  заходу присутні   члени  первинки пригощалися тортами, печивом та цукерками, отримали  продуктові  набори надані благодійниками.
Голова правління Чернігівської обласної організації УТОС,  Максим Гоцало