Миколаївська обласна організація УТОС інформує про свою роботу у липні

В липні правління Миколаївської обласної організації УТОС продовжувало проводити гуманітарну, правову та психологічну роботу.

280 чол.- членів організації отримали гуманітарну допомогу продуктовими наборами вагою по 12 кг. кожний (це цукор, сіль, спагеті, гречана, вівсяна та рисова крупи, олія, борошно, м’ясні консерви).

Приватна пекарня щонеділі безкоштовно завозить на підприємство хлібні вироби, 80 чол.- членів організації отримали по 72 л. питної води.

В департаменті соціального захисту Миколаївського міськвиконкому відбувся круглий стіл по обговоренню пропозицій до програми «Соціальний захист» на 2024-2026 роки. Нашою обласною організацією були внесені наступні пропозиції:

  1. Забезпечити виплату часткової компенсації за житлово—комунальні послуги особам з інвалідністю по зору I-ої та II-ої груп, що мешкають в м. Миколаєві.  (200 чол. по 3 тис грн. щоквартально).
  2. Забезпечити виплату коштів на придбання технічних засобів медичного призначення особам з інвалідністю по зору I-ої та II-ої груп, що мешкають в м. Миколаєві  (100 чол. по 1500 грн. 1 раз в рік)
  3. Забезпечити виплату коштів на придбання окулярів особам з інвалідністю по зору I-ої та II-ої груп, що мешкають в м. Миколаєві (50 чол. по 1500 грн. один раз в рік)
  4. Забезпечити виплату коштів на придбання комп’ютерів особам з інвалідністю по зору I-ої та II-ої груп, що мешкають в м. Миколаєві (5 комп’ютерів по 20 тис один раз на рік).

Євген Чернятін, голова Миколаївської ОО УТОС