Надання путівки оздоровлення членам Хустського ТПО в санаторії “Карпати”

Наш край, Закарпатська область, володіє прекрасною природою з різноманітними лісами, чистими річками, високими горами. Чисте повітря та краса природи сприяє фізичному здоров’ю та моральній стійкості. В нашому краї є багато санітарно-оздоровчих комплексів, де проходять оздоровлення багато людей зі всієї України.

За сприяння голови Хустської територіально-первинної організації, Наталії Юрівни Росохи, в одному з санаторіїв, а саме санаторії “Карпати”, що знаходиться в Свалявському районі, декілька членів УТОС отримали реабілітаційно-оздоровчий відпочинок. Багата на мінеральні води, які сприяють здоров’ю кишечно-шлунковому тракту, термальним водам, які є корисні для опорно рухового апарату даний відпочинок є дуже корисним для відпочиваючих, не кажучи про моральне здоров’я. Проходження реабілітаційно-оздоровчих процедур являється особливо корисним для людей з інвалідністю різної нозології. В подальшому маємо надію на розуміння та подальшої співпраці з різними санаторіями Закарпаття.

Велика подяка адміністрації санаторію “Карпати” за надання даних путівок членам УТОС. Особливо в ці важкі часи, коли здатність поїздок обмежена.  Навіть недовготривала зміна обстановки та проявлення уваги являється незабутніми враженнями та спогадами для наших краян.

Сергій Туряниця, голова Закарпатської ОО УТОС