Національна Асамблея людей з інвалідністю України запрошує на заключний онлайн вебінар із циклу: «Досвід інклюзивного відновлення Японії після стихійних лих»

Національна Асамблея людей з інвалідністю України спільно з Японським Форумом Інвалідності у вівторок, 21 листопада 2023-го року, проведе п’ятий заключний онлайн вебінар із циклу: «Досвід інклюзивного відновлення Японії після стихійних лих».
Однією з тем буде: «На порозі заключних етапів відбудови», про яку розповість доповідачка Атцумі Сасакі з управління освіти міста Рікудзентаката. Пані Сасакі почала працювати в мерії міста Рікудзентаката в квітні 1992 року. Після періоду роботи у відділі оподаткування, відділі політики забудови, відділі соціального забезпечення і стратегічному офісі з питань розвитку громади, у квітні 2009 року її було призначено до управління освіти.
«Люди, які залишаються без уваги під час евакуації» – друга тема. Спікером виступить Йошиюкі Аота з центру підтримки «ПІА».  Пан Йошиюкі поділиться своїм досвідом евакуації населення під час великого Східно-Японського землетрусу, який стався 11-го березня 2011-го і призвів до ядерної аварії на префектурі Фукушима та до катастрофи для цивільного населення, яку викликало це стихійне та техногенне лихо. Ще більше людей загинуло внаслідок цунамі, зокрема людей з інвалідністю і людей похилого віку. Чому так сталося? Якщо ми не засвоїмо цих уроків, це може повторитися в разі наступного лиха.
Запрошуємо 21 листопада о 9:30 год. на наш вебінар, приєднатися можна на платформі zoom за цим посиланням:
Будемо раді бачити кожного, хто доєднається!