Про роботу Миколаївської обласної організації УТОС у грудні

ГО «Миколаївська обласна організація УТОС» опікується особами з інвалідністю по зору двох осередків: Миколаївською ТПО та Вознесенською ТВПО.

В грудні 2024 року правління Миколаївської обласної організації УТОС продовжувало проводити гуманітарну, правову та психологічну роботу, а саме Миколаївська ТПО УТОС:

90 осіб з інвалідністю по зору – членів організації отримали гуманітарну допомогу продуктовими наборами по 8 кг. кожний (це вівсянка, цукор, сіль, макаронні вироби,  олія, борошно, м’ясні та рибні консерви).

2 рази в тиждень продовжуємо завозити на підприємство безкоштовно хлібні вироби. Всі бажаючі члени нашої організації мають змогу отримати хліб.

Також компанія «Сандора» продовжувала  розвозити питну воду «Карпатська джерельна» по 72 л. для 80 чол.- членів нашої організації.

120 члені обласної організації, які прийшли особисто на реєстрацію в офіс УТОС, отримали допомогу від благодійного фонду «Адра» по 10880 грн.

Вознесенська ТВПО УТОС:

В клубі підприємства був проведений захід до Різдва та Нового року, всі присутні 28 членів організації отримали продуктові набори від християнської церкви.

Профспілковою організацією дітям незрячих (16 чол.) буди закуплені солодощі.

Євген Чернятін, голова Миколаївської ОО УТОС