Психологічна зустріч, видача продуктових наборів та саджанців, а також проведення зборів – активності для членів Львівської обласної організації УТОС

Без сумніву, всі ми перебуваємо у стресовому стані, але кожен реагує по-різному. Гніватись, боятись, хотіти розтрощити все навкруги – це не про слабкість, це про реакцію на стрес. На зустрічі членів Львівської обласної організації УТОС з психологинею пані Аллою з Triangle Génération Humanitaire вчилися швидко виходити з стресового стану, “боротися ” з емоційними бурями і рухатись далі.

Допомогу у вигляді сажанців надали  дали підприємці територіальних громад Ходорів, Жидачівщини, Н.Розділ, Журавно  та Стрийського, яку з радістю отримали 70 чоловік – членів УТОС. Люди були дуже вражені та вдячні за такі якісні товари і бажали спонсорам здоров’я  та миру.
Крім того, допомогу у вигляді продуктів харчування було надано для 52 чоловік.
5 червня 2024 року відбулися збори та засідання у стрийському УТОС. Брали участь – Стрийське ОТГ, Сколівське ОТГ, Миколайовське ОТГ та запрошенні члени УТОС. Голова правління ВОГП Черепання М.С. та його помічниця, щщей виконуючи роль секретаря, – Зубрицька О.М. де ставили важливі питання для УТОС стрийського району про допомоги, розпорядок грошима, залучення спонсорів для допомоги членам УТОС та купівлі ноутбука для регіонального УТОС, та прийняття нових членів, інше.

Любов Кукуруза, голова Львівської ОО УТОС