Психологічна зустріч та видача гуманітарної допомоги для членів Львівської ОО УТОС

Останні події у Львові ще раз підтвердили, що від російського тероризму спокійних місць в нашій Державі не має і психологічну напругу відчувають всі, а особи з інвалідністю – особливо. Львівська обласна організація Українського товариства сліпих вже проводила багато психологічних консультацій та зустрічей і ось знову, в рамках фінансової підтримки громадських організацій ветеранів і осіб з інвалідністю, діяльність яких має соціальну спрямованість Департаментом соціального захисту населення ЛОДА, заплановано проведення серії психологічних зустрічей, спрямованих на покращення психоемоційного стану осіб з інвалідністю за зором.
Перша із запланованих зустрічей вже відбулася. І ми розуміємо їхню важливість та потребу в проведені подібних заходів вподальшому.
З Львівською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України ми співпрацюємо вже тривалий час. І завжди дивує, з якою чуйністю відносяться вони до проблем осіб з інвалідністю та надають допомогу в межах своїх можливостей. На цей раз ми отримали від цієї організації понад 100 покривал і розпочали їх видачу, при цьому, намагалися охопити сім”ї, де є дві і більше осіб з інвалідністю, одиноких членів організації, ВПО та активістів. Щира подяка працівникам Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України та її керівнику Іван Семерак за допомогу.
Голова Львівської ОО УТОС, Любов Кукуруза