Рівне має бути прикладом комфортності для людей з інвалідністю

Саме під таким гаслом 25 квітня за ініціативи мера Олександра Третяка та попередньої домовленості відбулася зустріч з мером міста Рівне та його командою з представниками громадських організацій осіб з інвалідністю на якій було обговорено про доступність у місті для людей з інвалідністю та інші нагальні потреби.

На зустрічі надходили різні зауваження та пропозиції. Також від голови правління ВПО УТОС надійшли пропозиції, що до створення міста доступним для всіх людей з різними нозологіями інвалідності. Директор Рівненського УВП УТОС Ігор Подранецький подякував за тісну співпрацю, завдяки якій у Рівному вже одинадцять років працює служба супроводу незрячих. Також була висловлена пропозиція щодо впорядкування паркування автомобілів біля прилеглої території УВП УТОС, де постійно ходять люди з інвалідністю по зору.

Влада міста прийняла до уваги всі зауваження та пропозиції та пообіцяли максимально сприяти виконанню даних пропозицій з метою зробити місто максимально доступним та комфортним для людей з інвалідністю.

Голова правління Рівненської ВПО УТОС Петро Озарчук