Святкування Дня Незалежності в територіально-первинних організаціях Хмельницької області Українського товариства сліпих

18.08.2021 року в приміщенні клубу Кам’янець-Подільської ТПО УТОС відбулося святкування 30-ї річниці Незалежності України.

Творчий колектив ТПО підготував цікавий та змістовний концерт. Глядачі насолоджувались грою Народного оркестру сопілкарів “Фолькльор”, співом гурту “Септима”, сольними виступами Максима Андрухова, Сергія Добровольского, Оксани Гаврилюк, чудовим виконанням віршів Володимира Гжібінського та Роксолани Гжібінської.

Голова правління Хмельницької обласної організації УТОС Василь Бурбан привітав присутніх зі святом та вручив грамоти з нагоди свята активістам ТПО. Світлана Данчук, голова правління ТПО, привітала утосівців зі святом та вручила грамоти активістам організації.

Після концерту утосівці отримали продуктові набори від Тм Ванат та ТОВ ВФ”Гуменецьке”. Дякуємо благодійникам за постійну посильну допомогу утосівцям.

колектив виконавців

20 серпня 2021 року в Шепетівській ТПО відбувся концерт до 30-річчя Незалежності України. На святкуванні були присутні працівники правління Хмельницької обласної організації УТОС. Голова правління Василь Петрович Бурбан привітав присутніх зі святом, нагородив грамотами активістів та висловив свої найкращі враження про свято та підготовку.

Артисти радували гостей свята піснями, віршами, грою на баяні, тощо. Голова правління Шепетівської ТПО привітала членів ТПО зі святом, вручила подяки та подарунки активістам.

Дякуємо благодійникам та спонсорам Альмяшову. Р. О. та Мавсісяну. В. М. за матеріальну та фінансову допомогу 30 членам УТОС.

Ірина Калюжна