Сумська обласна організація Українського товариства сліпих з нагоди 90 – річчя з дня створення УТОС провела захід

Сумська обласна організація Українського товариства сліпих з нагоди 90 – річчя з дня створення УТОС 6 червня провела захід, який проходив в актовому залі Сумської ВТПО УТОС.

Голова правління Сумської обласної організації УТОС Борис Прихожай зачитав звернення центрального правління, яке надійшло на адресу обласної організації. Таклож з привітаннями виступили представники Департаменту соцзахисту населення Сумської міської ради та директор КП «Сумського міського центру соцобслуговування «Берегіня», директор Сумського ВТПО Микола Пилипенко.

Після привітання відбувся концерт художньої самодіяльності в якому виступили хор під керівництвом Сергія Савченко, виконувались пісні та читались вірші та гуморески.

По закінченню заходу члени товариства у дружний атмосфері змогли поспілкуватися та насолодитися кондитерськими виробами з чашкою чаю.

38 ветеранів праці отримали матеріальну допомогу.

Голова правління Сумської обласної організації УТОС Борис Прихожай  висловив подяку представникам Сумської міської ради та благодійникам за надану допомогу в проведенні заходу.

Голова правління Сумської обласної організації УТОС Борис Прихожай