Телеграм канал он-лайн консультацій у сфері доступності інформаційних технологій від Навчально-інформаційного комп’ютерного центру УТОС

Друзі, з довоєнних часів у телеграм існував канал он-лайн консультацій у сфері доступності інформаційних технологій від Навчально-інформаційного комп’ютерного центру УТОС. Під час воєнних дій у каналі також збиралася соціально значима інформація. Ви можете за посиланням нижче приєднатися до цієї групи і ознайомитися з нею. Для приєднання на вашому смартфоні повинен бути встановленим  застосунок телеграм, а якщо з комп’ютера, тоді також телеграм або альтернативний застосунок уніграм.  Якщо ви використовуєте скрінрідер, тоді лише уніграм, так як він є доступним для скрінрідера. Крім ознайомлення з назбираною, ви можете ділитися наявною у вас корисною інформацією, а також отримувати відповіді або спілкуватися за основною тематикою групи. Посилання для приєднання до групи у телеграм:

https://t.me/+WUuVYOcH4W97SVbY

Зверніть увагу, що малоінформативні повідомлення не вітаються, спори, чвари і т.п. заборонені і такі повідомлення будуть видалені адміністраторами.

Тож, до зустрічі у телеграм!