Тернопільська обласна організація УТОС інформує про проведену роботу у травні

Обласна організація і 5 первинних організацій провели наступну роботу.

В чотирьох ТПО УТОС проведені вечори відпочинку до Дня Матері на яких були присутні 78 осіб.

Продуктові набори отримали від БО «Фундація відкритих дверей» 56 осіб, Новоапостольської церкви м. Тернополя 108 осіб, церкви ХВЄ «Жива вода» м. Кременця 3 особи. Від БО «Фундація відкритих дверей» надано гуманітарну допомогу одягом  60 особам.

Для орієнтування у просторі незрячим особам надано тростини.

Від компанії  «Голфті світ компані» м. Чортків 30 членів УТОС отримали кондитерські набори.

Організовано культпоходи в Почаївський історико-художній музей на виставку графіки і живопису Євгена і Тамари Удіних присутні 10 осіб, в драмтеатр м. Тернополя на виставку «Гуцулка Ксеня» присутні 8 осіб із супроводжуючими та Бережанський замок або Замок Синявських в м. Бережани де відвідали виставку  «Український космос» заслуженого художника України  Олега Шупляка присутні 9 осіб.

Організовано голосне читання по книзі Галини Скрепньової «Новели», присутні 8 осіб, та 8 оглядів матеріалів друкованих ЗМІ на яких були присутні 82 члени організації.

Гуртком х/с ВПО проведено 8 концертів.

Працевлаштовано на приватних підприємствах 2 членів УТОС.

Відвідано членів організації, які з певних причин не можуть відвідувати організацію, а також доставлено озвучену літературу 22 особам, в лікарнях відвідано 2 осіб. Допомогу в проведені дрібного квартирного ремонту та в обробітку присадибних ділянок надано 14 особам. Надано супровід до об’єктів соціальної інфраструктури  16 особам. Вишукані кошти для потреб організації в сумі 1240 грн.

Проведена бесіда на тему: «Чуда Божі в житті військових» присутні 15 осіб.

Голова правління обласної організації УТОС, Олексій Войтович