Інформація про проведену роботу за вересень Нововолинської МТПО УТОС, що у Волинській області 

10.09.2022 року були проведені збори з членами УТОС (35 осіб) у м. Володимирі на тему «Підтримка незрячих у зв’язку з військовим станом в нашій країні».

22.09.2022 – були проведені збори з членами УТОС (46 осіб) у м. Нововолинськ тема якого була «Підготовка до осінньо-зимового періоду по заготовці овочів для людей з інвалідністю зору».

26.09.2022р. – проведено засідання правління Нововолинської МТПО УТОС про підготовку до Дня білої тростини та людей похилого віку.

У вересні 2022 року була надана психологічна допомога і підтримка особам з порушеннями зору, які зверталися як на особистий прийом, так і в телефонному режимі. Була організована невеличка концертна програма в м. Нововолинську на зборах з репертуаром патріотичних пісень, також надано супровід людині з інвалідністю зору І групи до Нововолинського пенсійного фонду та управління праці по захисту населення для повернення коштів за мобільний телефон згідно законодавства України.

Надавались консультації особам з інвалідністю зору по питаннях надання субсидій, оформлення «Є-допомоги», пільг на комунальні послуги тощо.