Інформація  Хмельницької обласної організації УТОС про роботу за червень 

Щорічно у червні правління обласної організації та територіально-первинних організації проводять заходи підсумки акції «Я бачу ВАС серцем», шукають нових партнерів до співпраці.

Протягом червня по Хмельницькій обласній організації УТОС прийнято 2 нових члени (Летичівська ТПО, Ізяслівська ТПО).

Завдяки активній роботі правлінь протягом червня було залучено продукти харчування, кошти, посуд.  Загалом було роздано по області 271 продуктовий набір.

Правління Хмельницької обласної організації та правління Кам’янець-Подільської ТПО підписали меморандум про співпрацю з МО Червоного Хреста, завдяки цій співпраці утосівці можуть отримувати різнобічну підтримку від Червоного Хреста.

Утосівці у Кам’янці-Подільському отримали продуктові та подарунки наданні благодійниками та закуплені за кошти отриманні під час акції “Я бачу Вас серцем” – 60 чоловік.

Також до Великодніх свят постійний друг та партнер нашої організації   ТМ «ВАНАТ» передав для утосівців хліб та солодощі.

Члени  Хмельницька ТПО отримали 85 продуктових наборів  від Ранкової Зірки.

Члени Летичівської ТПО – 20 продуктових наборів.

Члени Ізяслівської  ТПО отримали  36 продуктових наборів від благодійників

Члени Шепетівської ТПО отримали – 70 продуктових наборів

Культурно-масова робота. У червні Кам’янець-Подільська ТПО відзначила 70 річницю від дня створення.

На заході зібралися найактивніші утосівці та гості.

З привітальним словом та подарунками завітали міський голова Михайло Посітко, заступник міського голови Мирослав Смотров, директор департаменту соціального захисту Петро Середа, директор ЦСО “Турбота” Алла Харкова, помічниця депутатки Хмельницької обласної ради Уляни Ткаченко Аліна Бризіцька, Голова міської організації Червоного Хреста Ігор Земсков, представники Ради ветеранів.

Також з подякою та привітальним словом до всіх присутніх звернувся Голова правління Хмельницької обласної організації УТОС Василь Бурбан.

Завершували захід святковим концертом від хору “Вечірні зорі”.

Хмельницька ТПО:

-Християнська зустріч з представником Ранкової Зірки – 85 осіб,

Концерт «Я бачу Вас серцем»

Ізяслівська ТПО – захід до 91 річниці створення УТОС  – 11 осіб

Летичівська ТПО – День Доброти – 12 осіб

Активно та постійно члени правління ТПО, секретарі, ОКН обласної організації надали послуги супроводу 45 особам.

Правління постійно проводять роботу з владними структурами, зокрема у червні місяці правліннями здавалися звіти до Казначейства, Податкової служби.

За можливості надається допомога ВПО, зокрема у пошуку житла, супроводі, орієнтації на місцевості, взятті на облік, отриманні документів, тощо.

Секретарі ТПО, ОКН обласної організації активно надають допомогу у підготовці заяв, документів, копіюванню документів, тощо. Такими послугами скористалися, протягом червня, 59 осіб. ОКН обласної організації надала 3юридичних консультації.

Видано матеріальної допомоги по області 1 особі на суму 500 грн.

Також оновлена аудіобібліотека, за кошти благодійників оформлено підписки на газету ПРОмінь.

Голова правління Хмельницької обласної організації, Василь Бурбан