Програма дозвілля у ГО «Луцька МТПО УТОС»

07.08.2021 року у кімнаті дозвілля ГО «Луцька МТПО УТОС» відбувся захід, ініціаторами якого стали Даніїл Саламатін та його дружина Оксана, люди з інвалідністю зору I групи. У програмі заходу присутнім було запропоновано детальніше ознайомитись з одним із найдоступніших видів спорту для різних категорій населення – скандинавською ходьбою. Цей спорт має фінське походження, він об’єднує як професійних спортсменів, так і людей без фізпідготовки. Надалі домовилися про організацію наступної зустрічі з показу техніки ходьби, умов правильного користування палицями тощо.

Далі у програмі заходу пані Оксана продемонструвала м’яку в’язану іграшку і станок, на якому було виготовлено цей виріб. Всіх  зацікавив процес в’язання і присутні висловили побажання організувати практичне заняття із виготовлення іграшки на такому станку.

Наступним кроком у даній програмі дозвілля ініціативною групою було запропоновано проведення навчання з орієнтації з палицею (білою тростиною) та без неї, обговорено ряд питань з цієї пропозиції, висловлювалися думки щодо її погодження і непогодження присутніми.

Всі одностайно схвалили проведений захід як новий та цікавий і домовилися про наступну зустріч.

учасниця скандинавської ходьби

Голова правління Волинської обласної організації  Світлана Терпелюк