Літературна година у Прилуцькій територіально-первинної організації Українського товариства сліпих відбулася за участі благодійної спільноти “10 гривень Прилуки”

05 серпня 2021 року у Прилуцькій територіально-первинної організації Українського товариства сліпих проведено літературну годину. Наша літературна година – це голосне читання прози, поезії. Матеріали підбираємо цікаві і корисні для всіх. Наразі це були декілька оповідань із циклу «Жіночі історії» Інги Левтової. Далі обговорюємо зміст, ділимося своїми враженнями, висновками, зробленими для себе. Це одна за складових дозвілля людей з особливостями зору, членів Товариства.

А на літературну годину завітала представниця благодійної спільноти “10 гривень Прилуки” Головня А. Ю. Вона ознайомила нас з основними засадами благодійної діяльності та прикладами конкретної адресної допомоги, наданої даною спільнотою. Прилуцькій територіально-первинної організації Українського товариства сліпих благодійна спільнота подарувала 15 озвучених будильників.

Тож всі учасники залишилися задоволені і до мистецтва наблизились, і поділились своїми враженнями, і увага до потреб людини це завжди приємно.

фото з будильниками

Голова правління

Чернігівської обласної організації УТОС, Максим Гоцало