В осередку ГО “КОО УТОС” з серпня 2021 року відновлена робота шахово-шашкового гуртка, а також заняття по фізичній реабілітації та оздоровленню

В осередку ГО «Київська обласна організація УТОС» на спортивній базі, що належить Білоцерківському УВП УТОС, з серпня 2021 року відновлена робота шахово-шашкового гуртка, а також заняття по фізичній реабілітації та оздоровленню.

В цих гуртках люди з інвалідністю по зору мають можливість спілкування, покращення свого фізичного стану, оздоровлення та підвищенні майстерності гри в шахи та шашки.

За бажанням відвідувачі наших спортивних гуртків можуть брати участь у різних спортивних змаганнях, від імені ГО «Київська обласна організація УТОС».

Заняття в шахово-шашковому гуртку проводить кандидат в майстри спорту Ященко Володимир Анатолійович.

Заняття по фізичній реабілітації та оздоровленню проводить Герасименко Василь Петрович – тренер з великим досвідом роботи в галузі фізичної реабілітації людей з інвалідністю по зору.

Запрошуємо всіх бажаючих брати участь в роботі нашого шахово-шашкового гуртка, а також оздоровитися та підняти рівень своєї фізичної підготовки на заняттях з фізичної реабілітації.

ГО «Київська обласна організація УТОС»