Будівництво координаційного центру в місті Ужгород

В міcті Ужгород під егідою Обланої федерації спорту для людей з порушенням опорно-рухового апарату проводиться будівництво координаційного центру. В даному центрі в майбутньому буде розміщено реабілітаційний центр, призначений в основному для людей пострадавших від війни, для людей з інвалідністю. В даному центрі також будується медична частина та спортивні майданчики та тренажери. В майбутньому там планується проведення також різних спортивних заходів та гуртків для осіб з різними нозологіями  інвалідності, включаючи нозологію по зору.

За сприяння голови федерації Олександра Лизанця в даному центрі проводиться збір та видача гуманітарної допомоги, допомоги військовим, допомога переселенцям та людям з особливими потребами. В лиці УТОСу ми теж підтримуємо та долучаємось до даної справи. В дані важкі часи, часи війни та скрутного економічного становища важлива підтримка та співпраця організацій та волонтерів.

На даний момент за сприяння ООН відбувається будівництво медичної частини, для побудови спортивної частини та будівель для проживання необхідні додаткові кошти, залучення інвестицій. Даний центр є вкай потрібений вже в даний момент, багато військових потребують якісної реабілітації та повернення до нормального життя. На даний час в нашій області та й взагалі по Україні не існує аналогів даному центру. Знаходьте контакти та долучайтесь до якнайскорішої допомоги та підтримки в відритті даного центру.

Сергій Туряниця, голова Закарпатської ОО УТОС