Закарпатська ОО УТОС інформує про проведену роботу

У вересні 2022 року проведено зустріч з представниками Ужгородського центру надання соціальних послуг при департаменту соцзахисту. Досягнута домовленість про надання послуг юриста, психолога та соціального працівника для членів УТОС Закарпаття та членів УТОС зі статусом ВПО. На базі Ужгородського департаменту надання соціальних послуг, були створені мобільні бригади з можливістю виїзду до людей з інвалідністю кому важко самому прийти в соцзахист.

Також  у вересні була здійснена домовленість з менеджерами мереж супермаркетів АЛМА та в подальшому надання 280кг бакалії, продуктів харчування, які в подальшому пішли на формування продовольчих пакетів для члені УТОС

У жовтні 2022 року надана допомога родині, членів УТОС, з Миколаєва знаходження житла та адаптації в межах міста Ужгород.

Налагоджена співпраця та в подальшому надання продуктів харчування з благодійним фондом «Ротарі Клуб» в лиці Роберта Рояка. Фонд тісно зв’язаний з представниками Угорщини та вподальшому домовились про мо співпрацю та наданя гуманітарної, технічної, медичної допомоги. Було надано засоби гігієни, концерви (тушонки, паштет), вітаміни, печиво, макаронні вироби. Було сформовано 35 продуктових наборів до дня «Білої тростини».

Допомога в компенсації мобільного пристрою по довідці ІПР Фленьку Василю Васильовичу. Супровід та оформлення документів.

Досягнуто домовленість з райрадою Хуського району про надання матеріальної допомоги 25 особам в розмірі 500грн.

Проведення зустрічі до дня «Білої тростини». Видача 65 продуктових наборів членам УТОС. Була проведена зустріч членів правління, обговорення теперішньої ситуації та подальші дії ГО УТОС Закарпаття.

Надання благодійним фондом «Сім’я Христа» 50 соціально-продуктових наборів вартістю приблизно 700-800 грн.

Надання харчових продуктів фондами Карітас та Дортас продуктових наборів та засобів для миття, з яких в подальшому були сформовані соціально-продуктові набори, загалом 25 наборів приблизною вартістю 800 грн.

Проведення шашково-шахматного турніру з участю членів УТОС Закарпаття, представниками Інваспорту та представниками інших члені організацій по роботі з людьми з інвалідністю. Подяка організації Кольпінг за надане приміщення.

Надання благодійним фондом «Спокій» гуманітарної допомоги в вигляді одягу та продуктів харчування. В подальшому з яких буде сформовано продуктові набори. Загалом було надано біля 20 ящиків одягу та приблизно 600кг продуктів харчування.

Голова ГО УТОС Закарпаття, Туряниця Сергій