Рівненському учбово-виробничому підприємству УТОС 75 років

29 листопада 2022 року в приміщенні клубу Рівненського УВП УТОС відбулися урочисті збори  присвячені 75-річчю від дня заснування підприємства сліпих та з нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністю.

Захід відбувся спільно з членами Рівненської ТПО. Усіх присутніх членів Товариства було близько 120 осіб. Також прийшли привітати: голова Рівненської ОВА Віталій Коваль, заступник голови Рівненської обласної ради Віталій Ундір, директор Департаменту соцполітики РОДА Слободенюк Роза, директор Департаменту соцполітики РМР Сергій Черній та інші. Представники влади вітали та нагороджували членів нашого Товариства.

Учасники художньої самодіяльності подарували присутнім ветеранам підприємства, колишнім працівникам та представникам влади прекрасний концерт. Усі присутні були дуже задоволені даним заходом, що виражалося в коротких виступах після проведення урочистостей.

Завдяки меценатам усі члени ВПО УТОС, котрі перебувають в Україні, отримали продуктові пакети. Щиро вдячні нашим спонсорам за надану допомогу у формуванні продуктових пакетів.

Єднаймося, до однієї мети – разом до Перемоги.