Закарпатська обласна організація УТОС отримала великодні подарунки від благодійного фонду Карітас

Напередодні Воскресіння Христового ми мали честь вітати в осередку Закарпатської обласної організації УТОС представників благодійного фонду Карітас. З даним фондом наша організація веде давню співпрацю та вкотре зустрілись разом в ці святкові дні. Висловлюємо подяку всім представникам благодійного фонду Карітас, всім волонтерам та особисто Отцю Мирославу, який є великим другом нашої організації.

Було вручено особисто з рук представників Карітасу нашим членам організацій Паски, які БФ Карітас випікає особисто, свічки ручної роботи та соціально продуктовий набір в розмірі 30 ящиків. Сказані теплі та щирі слова від отця Мирослава, побажання світлої Великодньої Пасхи та миру! Всі члени організації яким дістався набір були щиро вдячні та розчуленні наданою увагою та допомогою.

В подальшому будемо співпрацювати та робити все від нас залежне щоб люди з порушеннями зору, люди які потребують підтримку відчували себе потрібними та захищеними. Хотів подякувати всім працівникам та волонтерам Закарпатської обласної організації УТОС за те, що навіть в такі важкі часи не полишають своєї відданості та сумлінності праці. Надіємось на подальші легші часи, часи миру та процвітання України, щоб всі громадяни, особливо люди з інвалідністю, почували себе щасливіше та впевненіше.

Христос Воскрес! Слава Україні! Слава воїнам, нашим захисникам!

Сергій Туряниця, голова Закарпатської обласної організації УТОС