Дніпропетровська обласна організація УТОС інформує про свою роботу у серпні

У серпні продовжилась співпраця з багатьма організаціями для отримання гуманітарної допомоги членами первинних організацій м. Дніпра та Дніпропетровської області.
В Дніпропетровській ТПО для 25 членів УТОС підготовлені продуктові набори, одержані від керівника-координатора України та Європи “Об’єднання за дотримання прав людини” Терехової О.В. та Української федерації банків продовольства. 7 осіб з інвалідністю, які знаходяться в скрутному матеріальному становищі, одержали матеріальну допомогу від ГС “ВГО “Національна Асамблея людей з інвалідністю України” в розмірі по 2000 грн.
45 членів Краматорської ТВПО УТОС отримали гуманітарну допомогу від Благодійної організації Червоний Хрест, яка складалася з двох наборів: продуктового та з засобами гігієни. Директор підприємства разом з головою правління та представниками організації Червоного Хреста розвозили гуманітарну допомогу за адресою осіб з інвалідністю.

У серпні продовжилась співпраця з багатьма організаціями для отримання гуманітарної допомоги членами первинних організацій м. Дніпра та Дніпропетровської області.
В Дніпропетровській ТПО для 25 членів УТОС підготовлені продуктові набори, одержані від керівника-координатора України та Європи “Об’єднання за дотримання прав людини” Терехової О.В. та Української федерації банків продовольства. 7 осіб з інвалідністю, які знаходяться в скрутному матеріальному становищі, одержали матеріальну допомогу від ГС “ВГО “Національна Асамблея людей з інвалідністю України” в розмірі по 2000грн.
45 членів Краматорської ТВПО УТОС отримали гуманітарну допомогу від Благодійної організації Червоний хрест, яка складалася з двох наборів: продуктового та з засобами гігієни. Директор підприємства разом з головою правління та представниками організації Червоного хреста розвозили гуманітарну допомогу за адресою осіб з інвалідністю.
50 членів Нікопольської ТПО УТОС отримали гуманітарну допомогу від благодійних фондів і організацій – від австрійської неприбуткової організації “Hilfswerk International”, від БО “Долоні допомоги Нікопольщіні” та від “World central kitchen”. Завдяки співпраці Нікопольської та Марганецької міськради з дитячим фондом ООН “Unicef” у Нікополі і Марганці видали особам з інвалідністю гуманітарну допомогу у вигляді сімейних гігієнічних наборів. У Марганці організована доставка і видача питної води.
В Костянтинівській ТПО 30 членів УТОС одержали продуктові набори та миючі засоби від Церкви Євангельських християн-баптистів м. Сміла, 65 членів УТОС отримали овочі, крупи, консерви, 60 осіб з інвалідністю одержали продуктові набори від Православної церкви, ще 60 членів УТОС отримали від спонсорів та Благодійних фондів овочі, крупи, бутильовану воду та хліб. Двох членів УТОС забезпечили плеєрами з озвученою віруючою літературою, 3 – озвученою літературою на СД дисках, 2 – настільними годинниками, придбаними завдяки спонсорам.
Члени Павлоградської ТПО одержали грошову допомогу на загальну суму 27300 грн.
На підприємстві ДУВО “ЛУЧ” УТОС працівники продовжують отримувати гарячі обіди та гуманітарну допомогу, на ДУВП УТОС члени організації отримують продуктові набори.


Всі первинні організації проводять велику роботу по забезпеченню членів УТОС гуманітарною допаомогою.
Особи з інвалідністю по зору дуже вдячні всім небайдужим людям за турботу до них в такий важкий час. Але обсяг гуманітарної допомоги значно зменшився та отримати стає її все складніше.
Три рази на тиждень працює бібліотека, постійно в телефонному режимі ведеться інформування, консультування, допомога в написанні, оформленні заяв та інших документів, моральна підтримка всіх членів УТОС, хто її потребує, продовжується допомога в евакуюванні.
Проводяться наради активу на платформі ZOOM, робота в налаштуванні телефонів, допомога та навчання в їх користуванні та багато іншого.

Василь Горбенко, голова Дніпропетровської ОО УТОС