Запорізька обласна організація УТОС інформує про свою роботу у серпні

Запорізька обласна організація УТОС  продовжує виконання статутних завдань для підтримки членів організації запорізького регіону. За місяць:

360 членів ЗОО УТОС отримали гуманітарну допомогу ООН через Запорізьку гуманітарну організацію «Адра» у вигляді продуктових наборів на кожну людину,  в загальної кількості 4 320 кг;

прийнято на облік організації нових членів УТОС 7 осіб з інвалідністю 1, 2 та 3 групи. Направлено на адресу 20-ти особам з інвалідністю по зору письмових запрошень для взяття на облік в ЗОО УТОС з бази даних МСЕК.

30 серпня 2023 року організовано та проведено святковий захід – концерт, призначений святкуванню Дня Незалежності України за участю вокально-інструментального гурту «Чумацький шлях» та вокалістів конгресу осіб з інвалідністю м. Запоріжжя. В заході прийняло участь 75 осіб – членів ЗОО УТОС. Зроблено відеозапис концерту. Після монтажу та обробці запису вона буде розміщена на сайті ЗОО УТОС та на порталі Youtybe.

проведена зустріч із представниками Міжнародної допомоги ООН у м. Запоріжжя та представниками урядового уповноваженого в справах захисту прав осіб з інвалідністю в Запорізької області.

проведено вебінар – тренінг по складанню проектів для отримання  фінансової допомоги для організації по грандах. Дане навчання проходило дистанційно протягом 3-х днів через ZOOM платформу. Навчання пройшли  три працівника ЗОО УТОС.

5 особам надано професіональну юридичну допомогу по цивільним та іншим питанням, що регулюють правовідносини у період військового стану.

оформлено заявки в електронному вигляді та отримано фінансової допомоги від Асоціації інвалідів в загальній сумі 20 000 грн. для 10 членів ЗОО УТОС.

оформлено та відправлено заявку до гуманітарної організації «Благодійна допомога» м. Запоріжжя на отримання  300 наборів гігієни для членів ЗОО УТОС.

зроблено та видано записи романів і книг на флеш носіях для 5 осіб. Інструктором ЗОО УТОС проведена робота по збільшенню бази аудіо-кніг в кількості 206 записів.

інструктором ЗОО  УТОС проведено  навчання 7-х осіб з інвалідністю 1 групи по користуванню сенсорним мобільним телефоном за допомогою синтезатору.

В. о. голови правління ЗОО УТОС,  В.В.Малахов