Знову Оленка запрошує всіх бажаючих перевірити інтелект, а також гарно провести час в колі друзів

Вітаємо вас, шановні друзі. Знову запрошує Оленка всіх бажаючих перевірити інтелект, а також гарно провести час в колі друзів.

О 18 00, завтра, 22 листопада  в кімнаті “мудрагелія” голосового чату “Світоч” будемо заповнювати клітини нового кросворду. Очікуємо на  приємну компанію. Традиційно нагадуємо: Щоб зареєструватись в голосовому чаті “Світоч”, вам необхідно надіслати листа з темою “реєстрація” за адресою: vc.svitoch@gmail.com.

В цьому листі  слід вказати кирилицею Ваше прізвище та ім’я, які саме будуть Вашим логіном для авторизації на порталі, а також назву населеного пункту, в якому Ви проживаєте. Ще необхідна Ваша постійна електронна адреса, на яку буде зареєстрований Ваш обліковий запис, Ваш контактний номер телефону за бажанням.

У разі необхідності вкажіть чи потрібен Вам вже налаштований з прописаними обліковими даними застосунок Teamtalk. Після отримання запиту ми надішлемо Вам ваші логін та пароль, а також налаштовану програму в разі потреби.

У випадку виникнення технічних або організаційних проблем,  Ви можете писати на вищевказану адресу.

Уніфікований застосунок Teamtalk Ви можете завантажити за посиланням: https://drive.google.com/open?id=1aORi3XUj5DuXYomEfDQ4uIIb2ofNWYLc&authuser=orv5566%40gmail.com&usp=drive_fs

Адреса серверу: svitoch-vc.com.ua

Порти за замовчуванням 10333

З правилами перебування в голосовому чаті “Світоч” можна ознайомитись за посиланням: http://kmoutos.org.ua/document/Chat_rules_Svitoch.doc

Необхідну Вам довідкову або технічну інформацію  можна отримати також за телефонами:  067 412-55-66, або 063 167-98-51.

З повагою рада адміністраторів голосового чату “Світоч”.