У м.Стрию відбулися змагання між людьми з інвалідністю з різних видів спорту

17 серпня у м.Стрию відбулися змагання між людьми з інвалідністю по різних захворюваннях, які підтримувала Стрийська міська рада. Змаганя  із шахів та шашок, участь приймали  три команди учасників – чоловіків і жінок. Срийське ОТГ представило команду з асоціації інвалідів стрийщини, УТОГ стрийщини та УТОС стрийщини. Були і інші змагання – стрибки з місця, метання мяча, кеглів, біг, метання дарцу, віршів та пісень та інші, але кожен учасник мав вибрати лише участь в двох видах спорту. УТОС взяв 3 командне місце.  З інших видів змагань теж були призові місця.  Спотртивні змагання відбулися на стадіон Сокіл в м.Стрий. від УТОС стрийського ОТГ взяли участь: Ільницька Л., Сапуга В., Коробов В., Павляк А., Зубрицький А. де Ільницька Л., Сапуга В., Коробов В., Павляк А. взяли по кілька місць виклочно перше та друге.
УТОС взяв 1 місце зі шахів (члени – Воротняк В., Рехман Л., Зубрицький А.) та 2 місце з шашків (Члени -Коробов В., Павляк А., Зубрицький А.) місця були командні.
Після закінценя цього були урочисте нагородження як команд так і учасників кожен переможець отримав грамоту, медаль, конверт, за командну перемогу отримали кожен переможець по маленькому кубку та командні кубки на УТОС, а ті хто не переміг ні в якому змаганні (в УТОС таких не було – всі хоч в чомусь але перемогли) шахи, шашки, стрибки з місця, метання мяча, кеглів, біг, метання дарцу, віршів та пісень та інші, отримав по конверту, в кожному конверті було по 100 грн.
Винагороду видавав помічник депутата Каменка Ю., депутат Ковальчук М.  був присутній від Стрийської міської ради.
Василь П’ятківський