Інформація про роботу Миколаївської обласної організації УТОС

180 осіб з інвалідністю по зору – членів організації отримали багатофункціональні ліхтарики вартістю 960 грн. кожний від Червоного Хреста. Представники цієї організації були запрошені в Миколаївську обласну організацію УТОС для організації та збору відповідних документів про інвалідність, а також для видачі ліхтариків.  Ліхтарики мають функції павербанків, 3 додаткових світлодіодних лампи, сонячні панелі.

Для 150 осіб з інвалідністю, які користуються окулярами, Миколаївським міськвиконкомом згідно програми «Соціальний захист» виділено по 1500 грн. для придбання окулярів.

Представники благодійної організації «ADRA» оформили для 260 осіб з інвалідністю матеріальну допомогу по 6000 грн. на опалювальний сезон.

2 рази в тиждень продовжуємо завозити на учбово виробниче підприємство УТОС безкоштовно хлібні вироби. Всі бажаючі члени нашої організації мають змогу отримати хліб.

Компанія «Сандора» продовжує  розвозити питну воду «Карпатська джерельна» по 72 л. щомісячно для 80 осіб – членів нашої організації.

У Вознесенській ТВПО УТОС також проводилася робота по забезпеченню членів Товариства гуманітарною допомогою. 40 членів організації отримали гуманітарну допомогу від обласного благодійного фонду, ще 35 членів організації отримали від міськвиконкому матеріальну допомогу по 600 грн та  60 осіб з інвалідністю отримали 50% знижку на комунальні послуги на опалювальний сезон.

Євген Чернятін, голова Миколаївської ОО УТОС