На Вінниччині почали відзначати міжнародний День людей похилого віку

Джерело: https://vn.20minut.ua/Kontserty/na-vinnichchini-pochali-vidznachati-mizhnarodniy-den-lyudey-pohilogo-v-11941055.html

Як відомо, День людей похилого віку відзначається першого жовтня. Але на Вінниччині вже почали його святкувати. Зокрема, 27 вересня колектив художньої самодіяльності вінницького підприємства незрячих та представники обласного центру культури «Щедрик» відвідали Тиврівський будинок-інтернат для людей похилого віку та людей з інвалідністю. Для них артисти представили спеціальну концертну програму під назвою «Мої роки, моє багатство».      

Вона була підібрана камерною, відповідно до віку слухачів. Пісні музиканти підготували різнопланові  — українські народні, романси. Також гості декламували вірші незрячих поетів  —  Тетяни Фролової і Ніни Лавреги.    

— Дякуємо керівництву будинку-інтернату за хорошу організацію і теплий прийом. Серед іншого, вони знімали наш концерт на відео і потім покажуть його у кімнатах лежачим людям, які не можуть рухатися. А нам було приємно подарувати мешканцям часточку свого тепла, додати їм оптимізму, — розповіла керівник художньої вінницького підприємства незрячих Наталя Слюсарчук.   

Пресцентр Вінницької обласної організації УТОС