Вознесенське УВП УТОС

ПІДПРИЄМСТВО ОБ’ЄДНАННЯ ГРОМАДЯН “ВОЗНЕСЕНСЬКЕ УЧБОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА СЛІПИХ”

Код ЄДРПОУ: 03967859

56500, Миколаївська область, місто Вознесенськ, вулиця Кібрика, 2

Директор Лисенко Людмила Іванівна.

Тел.: (05134) 42 0 62, 40 5 48

E-mail  voznesensk_utos@ukr.net

Виробництво: цвяхи, сітка рабиця, швидкозшивачі, значки сувенірні та банківські паперові пакети для монет, пакувальна тара.


Вознесенське підприємство було засновано в 1932 році, як невелика артіль, де виготовлялися  кошики з лози, шлеї для коней, мотузки.

 В 1934 році підприємство було перейменовано  в Вознесенський РАЙТОС. На початку свого становлення  воно було  невеликим і розташовувалося в старих  приміщеннях.

 В 1965 році був збудований новий виробничий корпус та гуртожиток. Розширився і асортимент продукції. Підприємство розпочало виготовляти  сітки-авоськи, меблевий цвях, кроненпробку, фольговий ковпачок, закаточну кришку, тощо. Із збільшенням різновиду та обсягу  продукції, розширився штат працівників,   підприємство  почало працювати  ритмічно, в дві, а іноді і в три зміни.

Згодом,   кількість   працюючих   досягла  420    чоловік . З часом,  був  налагоджений   випуск  електропатронів, гуталінових коробок,  кілець для щіток, коробок для парфумерної фабрики, згодом провадили в виробництво виготовлення   трансформаторних катушек, конденсаторів, світломузики, плат, джгутів, маслофільтрів, декоративних цвяхів, кнопок канцелярських, скріпок.

 З 2004 року інвалід I групи по зору Лисенко Людмила Іванівна працює  директором. Ії призначення на посаду сприятливо вплинуло на ситуацію на підприємстві. З метою розширення виробництва,  було придбано нову лінію по виготовленню гофротари. У 2005 році були побудовані 2 міні – котельні: для гуртожитку і для підприємства. За цей період зроблено косметичний ремонт в 2-х цехах і в усіх адміністративних кабінетах. Приведено в порядок транспорт: відремонтовано автобус для робітників і машина для перевезення вантажів.

На теперішній час підприємство випускає широкий асортимент товарів з гофрокартону (гофротари), металеві вироби (кришки металеві закаточні  для консервування, заготівлі для значків), сітку-рабицю, паперові мішки різного призначення та швидкозшивачі.

Підприємство має універсальне устаткування, що дозволяє виготовляти упаковку з гофрованого картону і паперу будь-яких розмірів і конфігурацій, від простих коробок та ящиків з тришарового картону до представницьких та сувенірних видів упаковки. Окрім лінії для виробництва з гофрованого картону, є також устаткування для нанесення флексодруку, що дозволяє наносити друк на гофротару, гофрокороба, тару стандартних і нестандартних конфігурацій і розмірів.

Виготовляються різноманітні паперові мішки для тарування та фасування будь-якої сипучої і штучної продукції, наприклад: паперові пакети для банків (пакети, мішечки для інкасації під дрібницю), паперові мішки під будматеріали ( цемент, шпаклівка, сипучі суміші, тощо).

Особистим попитом під час заготівельного сезону користуються металеві закаточні кришки для консервування. На підприємстві виробляються кришки з високоякісної жесті із застосуванням сертифікованих харчових лаків і емалей: кришки лаковані з жесті ЕЖК (для домашнього та промислового консервування) та кришки літографні 1 колір (для домашнього консервування).

Обладнання підприємства дозволяє виготовляти вальцьовані значки з захищенням від механічних пошкоджень за допомогою високоякісної полімерної плівки, що надає йому додатковий глянець. Значки виробляються з легкого металу стандартних діаметрів – 25; 36; 43; 56 мм з кріпленням за допомогою євробулавки або магнітної пластини. Значок з яскравою та тематичною символікою завжди є  обов’язковим атрибутом при проведенні виставок, презентацій, конкурсів, змагань та інших заходів. Низька ціна, висока якість, можливість нанесення малюнків фотографічної якості та виробництво будь-якими тиражами в короткі терміни.

Одним з напрямків підприємства є виробництво сітки Рабиця, яка дуже популярна для влаштування огорож та парканів. Приваблива ціна, легкість установки, зручність, довговічність – характеристики, що є складовими великого попиту, яким користується ця продукція.

На підприємстві працює 35 чоловік, з них інвалідів по зору – 22 особи. Вознесенське УВП УТОС має свій гуртожиток, який розташовано на території підприємства. Проживають там самотні працівники підприємства і інваліди.

На першому поверсі функціонує стоматологічний кабінет, де працюючі інваліди можуть безоплатно вилікувати зуби. В гуртожитку також знаходяться бібліотека, клуб, медпункт, працює масажист.