Активна участь Львівської обласної організації УТОС в житті жінок та дітей – членів Товариства

У день матері в читацькій залі спецбібліотеки настільки позитивна енергетика, що, здається, до неї можна доторкнутися, нею можна дихати. А все тому, що тут зібралися надзвичайно позитивні жінки – наші багатодітні матері. Декому з них чуть за 30 і вони насолоджуються першими словами і першими кроками менших діток, декому – за 70 і їхня втіха зараз – це внуки і правнуки.

Прекрасні букети квітів отримали наші матусі від членкині Жіночої Ділової палати Людмили Батіг за сприяння президентки цієї організації п. Наталії Карпенчук-Конопацької, які виступили партнерами нашого соціального проекту “Мамо, тобі низесенько вклонюсь”.

Жінки, квіти…А де ж цукерки? Є і цукерки від іншого партнера нашого проекту – фірми “Левітрейд”. А так, як наші матусі – господині, берегині великих родин – дуже доречним є продуктовий набір від цієї ж компанії, а тут і макаронні вироби, консервовані кукурудза та квасоля, томатна паста, соуси, приправи, паштети, печиво та чай. Висловлюємо щиру подяку нашим партнерам за такі чудові дарунки.

Родзинкою заходу стали виступи членів Львівської обласної організації УТОС  поетеси Лілії Кравченко та співака, композитора, поета Ярика Барана.

Крім того, з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей 50 дітей, батьки яких є членами Львівської ТПО УТОС відвідали МакДональдз на благодійних засадах. Висловлюємо щиру подяку директору ресторану МакДональдз-Форум пану Тарасу Гузару за допомогу, розуміння та за 50 щасливих дитячих усмішок. Що може бути прекрасніше за щиру дитячу усмішку і як інколи небагато потрібно докласти зусиль дорослим, щоб ці усмішки сяяли частіше, а Львівська обласна організація УТОС завжди долучається до таких заходів.

діти в макдолад