Ви вже знаєте, що на радіо “Гомер” кипить робота над новим проєктом НІКЦ УТОС? 

Нагадаємо, мета проєкту – забезпечення особам з інвалідністю по зору доступу до соціально важливої інформації у прийнятних для них форматах.
Ви очікуєте необхідних та корисних програм?
Ви їх отримаєте! Зустрічайте нові напрями:
– Діджиталізаріум: все про гаджети та сучасні технології для людей з порушеннями зору. Ці програми про збільшення можливостей та розширення меж.
– Просто про складне: інформаційно-правова підтримка в доступній формі від професійних юристів. Ви дізнаєтесь як діяти в типових правових ситуаціях під час війни.
– Твоя безпека: військовий експерт розкаже всі важливі нюанси щодо вашої безпеки в воєнний час. Ви отримаєте знання про небезпеку, а це вже допоможе вам правильно діяти задля збереження життя свого та близьких.
– Будьмо здорові: лікарка-офтальмолог розповість про найпоширеніші захворювання очей, їх діагностику та лікування; поділиться секретами збереження здоров’я в повсякденному житті та зорієнтує в діях при різноманітних травмах очей.
Слідкуйте за анонсами, підписуйтесь на телеграм-канал радіо Гомер.
Ви можете слухати нас у застосунку на андроід.
Публічна бета версія доступна за посиланням:
Проєкт реалізується Громадською Організацією “Всеукраїнська організація інвалідів “Українське товариство сліпих” https://www.facebook.com/vgoiutos у межах програми “Стійкість”, яка впроваджується Фондом Східна Європа у консорціумі неурядових організацій на чолі з ERIM (Франція) у партнерстві з Фундацією домів з прав людини, Домом прав людини – Тбілісі, Чорноморським фондом регіонального співробітництва та коштом Європейського Союзу.
Думки, викладені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю ГО УТОС, і не обов’язково відображають позицію організацій-партнерів консорціуму та Європейського Союзу.

ГО УТОС https://www.facebook.com/vgoiutos
НІКЦ УТОС https://www.facebook.com/blind.org.ua
Радіо Гомер https://www.facebook.com/gomer.org.ua

Фонд Східна Європа https://www.facebook.com/eef.org.ua/

Європейський союз (European Union in Ukraine) https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine/

#StiykistProgramme #ПрограмаСтійкість #ПрямуємоРазом #УТОС #НІКЦ_УТОС #РадіоГомер