Відбувся конкурс “Галицька незряча господиня”

День вишиванки, а яка ж галицька господиня без вишиванки. Недаремно конкурс “Галицька незряча господиня”, який наша організація проводить багато років поспіль, цьогоріч ми провели саме в цей день. 17 учасників цьогорічного конкурсу, зодягнених у вишукані вишиванки, які змагалися у 2 номінаціях зібралися в приміщенні нашої бібліотеки. Їхні кулінарні витвори, патріотичне оформлення та назви, а основне надзвичайно високі смакові якості, не залишили байдужими членів жюрі, а навпаки, змусили їх похвилюватися. Адже вибирати переможців було нелегко. До речі, жюрі в нас, як зазвичай, складалося з чоловіків: голова жюрі журналіст, харків”янин Володимир Носков, члени нашої організації Роман Мацьків та Валерій Христич. Переможцями у номінації кондитерські вироби стала Надія Збожна, в номінації салати – Юрій Лисенко.
Завдяки нашим друзям та партнерам, зокрема Жіночій Діловій Палаті України та її президентці Наталії Карпенчук-Конопатській, фірмі “Левітрейд” та Тарасу Рудому без подарунків не залишився ніхто.
А основне, люди мали можливість зустрітися, поспілкуватися, зняти психологічний стрес, разом поспівати патріотичних пісень.
Любов Кукуруза, голова Львівської ОО УТОС