Відбулося перше засідання правління після крайніх виборів голови УТОС Закарпаття

В червні 2021 року відбулося перше засідання правління після крайніх виборів голови УТОС Закарпаття. На засіданні були присутні голови всіх територіально первинних організацій. Було обрано замісника голови УТОС Закарпаття. Головою була представлена кандидатура Шпонтак Марія Василіна, за яку одноголосно проголосували всі учасники правління. Також було обрано бюро в складі Туряниці С.І., Ільтьо В.Т. та Росоха Н.Ю.

Голова Закарпатської УТОС виступив зі звітом в якому інформував учасників про зміни до закону про надання технічних засобів по якому можливе придбання тифлозасобів чи мобільного телефону з подальшою компенсацією. Крім того, було оголошено пропозицію зібрати групу бажаючих для проходження майстер класу по ліпці та гончарству. В майбутніх планах є створення інклюзивного класу в співпраці з Ужгородським національним університетом.

Були вислухані всі учасники правління. Вносили свої пропозиції на подальшу співпрацю та розповіли про ситуацію на місцях.

Була домовлена наступна дата засідання правління на якому буде обговорюватись подальші кроки розвитку та взаємодії УТОС Закарпаття.

колектив Закарпатської УТОС