В рамках соціального проекту ” Пізнай Україну на дотик “група членів ГО Львівської ТПО УТОС провела надзвичайно цікавий інформаційно та емоційно насичений день

В рамках соціального проекту ” Пізнай Україну на дотик “група членів ГО Львівської ТПО УТОС провела надзвичайно цікавий інформаційно та емоційно насичений день. Цього разу наш проект був підтриманий комітетом туризму та готельного бізнесу Жіночої ділової палати України приурочений до Всесвітнього дня туризму. Першою локацією став готель Едем Резорт Спа на території якого знаходиться парк сучасного модернового мистецтва 3020. Величні авторські скульптури з граніту та металу заставляють по іншому дивитися на оточуючий світ, а в екскурсійному супроводі пані Ірини ці скульптури ніби оживають. Холодний граніт та метал в поєднанні з теплим сонцем роблять чудо і ти ніби вживляєшся в цю нестандартність та абстрактність. Потім ми відвідали старовинний Свіржський замок оборонні мури якого вражають, автентична кладка та паркет 16 століття ніби переносять нас в ті часи, а дух старовини супроводжує впродовж всієї екскурсії. Оптимізм екскурсовода пані Марії, початок реставраційних робіт, вселяють надію,що ця перлина замкового мистецтва буде збережена і передана нащадкам.Унівська Лавра зустріла нас спокоєм, дала можливість помолитися в старовинній церкві та послухати цікаві розповіді брата Василія. На завершення ми побували в місті Глиняни на відкритті однієї з найстаріших дерев’яних церков – Церкви Успіння Пресвятої Богородиці, після базових реставраційних робіт,які тривали більше 5-ти років. Можливість помолитись у такому намоленому місці, доторкнутись до чудодійної ікони Розп’яття Ісуса Христа, почути цікаві розповіді диякона Володимира стало логічним завершенням нашого екскурсійного дня.
Величезна подяка голові комітету туризму та готельного бізнесу пані Світлані Мерзловій, президентці цього поважного жіночого згромадження пані Наталі Карпенчук-Конопацькій,екскурсоводу пані Алісі Васильєвій та всім всім хто долучився до того щоб така подія відбулася , за підтримку, розуміння та небайдужість.
колективне фото
Львівська ОО УТОС