Гуманітарна допомога до дня «Білої тростини» для Закарпатської ОО УТОС

«День білої тростини» являється днем звертання уваги на проблематику та соціально-економічний аспект людей з порушеннями зору. Звертання уваги суспільства до розуміння та прийняття в соціумі людей з інвалідністю по зору. Розуміння та адаптація полягає в тому, що порушення зору не являється вадою в активному житі та участі в соціумі, в можливості працювати, займатись спортом, мати хобі, влаштовувати особисте життя. З новими технологіями та гаджетами дедалі більше стало доступних вакансій, методів спілкування, волонтерства, участі в заходах та організаціях.

До дня «Білої тростини» була зібрана продукція та розподілена по територіально-первинними організаціями УТОС міст Ужгороду, Мукачева, Хуста, Міжгір’я. В територіально-первинних організаціях були сформовані продуктові набори та роздані членам УТОС. Подяка за надану продукцію мережі супермаркетів АЛМА, фонду “Доркас”, християнській організації «Карітас», ТОВ»555». Були проведені культурні заходи, пам’ятні вечори чи святкові заходи. В період війни та постійних повітряних тривог дані заходи не проводились задля безпеки громадян. Кожен з розумінням поставився до таких вимог.

Велика подяка всім працівникам ГО УТОС Закарпаття за віддану працю та життєву позицію в цей період, фінансово та морально важкий. Після перемоги України обов’язково все повернеться на свої місця та будемо в подальшому розвивати УТОС, піклуватись про наших членів УТОС.

Хочу також звернути вкотре увагу членів УТОС з інших регіонів про те щоб вони звертались до нас та ставали на облік, ми з радістю будемо всебічно допомагати Вам у всьому.

Сергій Туряниця, голова Закарпатської ОО УТОС