Дніпропетровська обласна організація УТОС інформує про проведену роботу у січні

У січні продовжилась співпраця з багатьма організаціями для отримання гуманітарної допомоги членами первинних організацій м. Дніпра та Дніпропетровської області.
В Дніпропетровській ТПО для 100 членів УТОС були підготовлені та роздані продуктові набори від Церкви “Благая весть”, від керівника-координатора України та Європи “Об’єднання за дотримання прав людини” Терехової О.В. та благодійного фонду “ADRA” одержано  10 пакетів гуманітарної допомоги.
В Краматорській ТВПО УТОС 35 осіб з інвалідністю отримали гуманітарну допомогу від БФ “Ялена” за участю Греко-Католицької Церкви.
За сприянням Департаменту соціальної політики та Територіального центру м. Кам’янське 250 членам Дніпродзержинської ТВПО УТОС було надано гуманітарну допомогу у вигляді 750 кг курячих чвертей.
В Криворізькій ТВПО 200 осіб з інвалідністю одержали продуктові та овочеві набори від Міжнародної продовольчої кампанії.
На підприємстві ДУВО “ЛУЧ” УТОС працівники продовжують отримувати гарячі обіди та гуманітарну допомогу, на ДУВП УТОС члени організації отримують продуктові набори.
Всі первинні організації проводять велику роботу по забезпеченню членів УТОС гуманітарною допомогою.
Особи з інвалідністю по зору дуже вдячні всім небайдужим людям за турботу до них в такий важкий час.
Три рази на тиждень працює бібліотека, постійно в телефонному режимі ведеться інформування, консультування, допомога в написанні, оформленні заяв та інших  документів, моральна підтримка всіх членів УТОС, хто її потребує, продовжується допомога в евакуюванні.
Проводяться наради активу на платформі ZOOM, робота в налаштуванні телефонів,  допомога та навчання в їх користуванні.