До дня осіб з інвалідністю 2 грудня Центральним правлінням УТОС проведено круглий стіл за участю осіб з інвалідністю по зору

Щороку разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Це день підведення підсумків зробленого, аналіз фактичного становища людей з інвалідністю і визначення планів щодо поліпшення їх життєвого рівня. На долю осіб з інвалідністю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

До дня осіб з інвалідністю 2 грудня 2021 року Центральним правлінням УТОС проведено круглий стіл за участю осіб з інвалідністю по зору, які працюють в організаціях УТОС. Обговорені питання державної фінансової підтримки УТОС у 2022 році, подальших роках та роботу організацій Товариства у поточному році.

Цей один день в році  покликаний згадати усю щоденну роботу УТОС та не байдужих до проблем осіб з інвалідністю, Долучаємося до міжнародної ініціативи та  бажаємо усім причетним сил, здоров’я, успіху та наснаги у нашій нелегкій роботі!

Українське товариство сліпих