Запрошуємо всіх бажаючих відвідати з 14 по 31 липня цикл художніх інсталяцій, виставок, стендів під назвою «Відкриваємо Україну світу разом»

У цей важкий час, позитивний настрій, патріотичний підйом, історична гордість за Україну надихає всіх нас, і зокрема, людей з порушеннями зору на подолання повсякденних життєвих труднощів. До дня Української Державності Реабілітаційний центр УТОС відкриває двері творчої лабораторії « РАЙДУГА»  і запрошує всіх членів і бажаючих відвідати з 14 по 31 липня 2023р.  з 10 до 14 години цикл художніх інсталяцій, виставок, стендів під назвою «Відкриваємо Україну світу разом». Тут зібрані кращі творчі роботи людей з порушеннями зору, присвячені рідному краю.

Художній стенд «Очі сліпих» відкриває бачення, розуміння і відношення митців до проблем людей з порушеннями зору.  Всі творчі роботи пронизані створенням людської повноцінності в умовах сліпоти і є доказом, що втрата зору – не кінець життєвої діяльності, а спосіб життя в нових умовах.  Зворушливими і цікавими до перегляду будуть стенди з дитячими малюнками і листами, що засвідчують безмежну любов і подяку, віру і шану воїну-захиснику України « Тобі, мій солдате!».

В зв’язку з тим, що в РЦ УТОС йдє ремонт комунікацій на першому поверсі, перегляд художніх стендів проходить на другому поверсі, за адресою місто Київ проспект Валерія Лобановського проспект 136.

В. о. директора РЦ УТОС, Софія Стаховіч