Обдаровані, талановиті, з чітким визначенням національної ідентичності – це все про членів Львівської обласної організації УТОС

Обдаровані, талановиті, з чітким визначенням національної ідентичності, люди, які творять пісню та поезію і готові ділитися своєю творчістю з оточуючими – це все про членів Львівської обласної організації УТОС, учасників фестивалю авторської пісні і поезії, який був проведений в рамках фінансової підтримки, наданої Департамент соціального захисту населення Львівської ОДА. В цьому прекрасному дійстві взяли участь 17 учасників, які представляли всю Львівщину. Гостями фестивалю була надзвичайно талановита піснярка та виконавиця Ольга Донеччанка, голова ЛОО ТЧХУ Іван Семерак та кореспондентка газети “Високий Замок” Галина Ярема. Всі учасники отримали подарунки від Департаменту соціального захисту населення ЛОДА (керівник Роман Андрес), Червоний Хрест Львів та фірми Левітрейд, продукти з Європи ( Taras Rudyy). Дякуємо всім учасникам за їхню творчість та позитивні емоції, а партнерам – за чудові подарунки.

Більше фото та описового матеріалу читайте за посиланням нижче, адже про наше Товариство зробила публікацію газета “Високий Замок”

https://wz.lviv.ua/life/494156-sered-tsykh-liudei-vazhko-vybraty-krashchykh-bo-vony-usi-naikrashchi 

Також публікаю можна переглянути у Фейсбук на сторінці голови Львівської ОО УТОС Любов Кукурузи. Там є чудові відеозаписи!

https://www.facebook.com/100009139249166/posts/pfbid0Yrv4ydc2Dwrpi25gXvb9xcDEoebvCQTJE5dof78X6jUEtksHDjL8kpeQ761GHX2Bl/?app=fbl

Любов Кукуруза, голова Львівської ОО УТОС