Заходи до Міжнародного Дня незрячих в Одеській області

До Міжнародного Дня незрячих правлінням Одеської обласної організації УТОС проведені зустрічі із представниками ЗМІ з метою привернення уваги суспільства до життя та потреб осіб з інвалідністю по зору, які проживають у Одеській області. В умовах карантинних обмежень “червоної зони” розповсюдження COVID-19, основні офіційні заходи перенесені на грудень 2021 року. Але, завдяки тісної співпраці з Одеською міською Радою, Департаментом праці та соціальної політики ОМР досягнуто домовленості щодо надання матеріальної допомоги членам Одеської міської ТПО УТОС за рахунок Одеської міської бюджетної програми “Рівність”.

В приміщенні Одеського Будинку Культури УТОС тривають репетиції творчого колективу. Працівники спеціалізованої бібліотеки продовжують забезпечувати читачів потрібної літературою як в бібліотеці, так й на дому.

За посиланням https://odessa-life.od.ua/article/nezrjachie-ljudi-v-odesse-kakie-problemy-slepyh-my-ne-vidim,

можна ознайомитись зі статтею “Незрячие люди в Одессе: какие проблемы

слепых мы не видим?”  на сайті “Одесская жизнь”.

За посиланням https://www.youtube.com/watch?v=37Aom18RYuU&ab_channel=%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8B%D0%B9%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B9.%D0%9E%D0%B4%D0%B5%D1%81%D1%81%D0%B0

доступ до перегляду дуже цікавого гостросоціального проекту “Вихід є.

Життя на дотик” телеканалу “Первый Городской. Одесса”.

Одеська ОО УТОС